Untitled
01 jun 2012
week 26: 24 t/m 30 mei

Het was deze week weer erg warm. Op 24 mei hebben we daarom nog wat meer kleertjes voor Bas gekocht om zijn zomergarderobe compleet te maken. Ook zijn we naar tante Maartje gewandeld. Oom Tom heeft voor Eline het zwembad in de tuin opgezet en daar heeft ook Bas even in mogen pootje baden. Hij heeft lekker met zijn beentjes gesparteld; erg fijn met dat warme weer.
Op 25 mei hebben we met tante Maartje en Eline bij opa en oma Van Aerle geluncht. Daarna ben ik met Bas naar Bakel gewandeld om bij opa en oma Van Mierlo op bezoek te gaan. Vorige keren zijn we alleen naar Bakel gelopen en zijn we ’s avonds met Mark mee terug naar huis gereden, maar deze keer zijn we ook naar Deurne teruggelopen. We hebben bijna 14 km gelopen.
Kim Bennenbroek vierde op 26 mei haar verjaardag. We hebben lekker buiten in de tuin gezeten.
We zijn op 27 mei met zijn drieën bij opa en oma Van Aerle op bezoek geweest. ’s Avonds zijn we gaan eten met familie Van Mierlo en hebben tante Maartje en oom Tom op Bas gepast. Toen we na het eten Bas gingen ophalen, bleek dat hij niet uit zijn flesje had willen drinken. Het is alweer even geleden dat Bas uit een flesje heeft moeten drinken, dus daar moeten we toch maar mee gaan oefenen. We zijn met Bas nog even bij opa en oma Van Mierlo op bezoek geweest samen met tante Monique, oom Anton, Esther en Lars.
Op 28 mei vierde Kim Schoone haar verjaardag. Het was leuk Jeroen, Kim en Karlijn weer te zien, dat was alweer een tijdje geleden. Karlijn is een vrolijke meid; ze wordt alweer bijna 1! We hebben in de tuin lekker van het mooie weer genoten. Bas heeft een tijdje op het gras onder de babygym gelegen en hij heeft even in het zwembadje van Karlijn pootje gebaad. Daarna heeft hij lekker boven liggen slapen.
Op 29 mei zijn Vera, Frans en Hanny (oud-collega’s van de ABAB) op bezoek geweest. Het was gezellig hen weer te zien en even bij te kletsen.
Met tante Maartje en Eline zijn we 30 mei weer bij oma en opa Van Aerle geweest.








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative